2012. augusztus 6., hétfő

Kétezer

Felébredtem ! Úgy hét után ! Na most bazzeg Gábor ez kit érdekel !?
Mondjuk némi szerencse ehhez is kell, mert az ember akár úgy is maradhat, ha jobban belegondolok.
Fel ültem az ágyon, hasvakargatás közepette, végig néztem a rumliba öltözött szobámon, és közben cuppogva gondolkodtam egy jó erős kávén.
Ami aztán kúúúrva gyöngére sikerült.
Tíz óra tájt azon kapom magam hogy még mindig a csőhajlítókat nézegetem a jútúbon vagy a jútyúbon - ki tudja hogy helyes.
Mondjuk ez nem rossz . . . www.youtube.com/watch?v=EnFQ_WHgA6s
Össze kéne mán nekem is dobnom egyet, mert ami van nem teljesen megfelelő - idő és főleg pénz kérdés - hacsak nem találok egy olyan esztergályost aki ingyen dolgozik.
Szóval elgondolkodtam hogy mi legyen a következő lépés, ésss akkor eszembe jutott, hogy nekem ma van egy megbeszélésem a Szabadkai "Total Bike" tulajdonosával. Össze kéne dobni egy kerékpár utánfutót.
Gyors számolgatás, méricsgélés . . . árkalkuláció, telefonos egyeztetés, bicikli ülésre pattanás . . . kúúrva kapu beszorult a melegtől, szomszéd bokrától nem látok az útra . . . majd e csap egy őrült motoros, autóval. Út közben bűzlő kukák de sikerült nyeregben maradni.
Fúúú ! AirKondicionált iroda az emeleten, ahogy beléptem szokás szerint egyből kivert a víz. Miközben saját levemben tocsogok kávéval, hellyel kínálnak. Helyet igen, kávét nem !
A megbeszélés rövid, célra törő volt - ENYÉM A KISKOCSI GYÁRTÁSI JOGA - és hozzám is vágták az anyag árát.
Most látok először kétezer dináros bankjegyet. A kép nagyítható ám :) :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése